diumenge, 23 de febrer del 2014

Manifestació!

Aquest cap de setmana hem treballat de valent! Dissabte en Fermí Fernández i la nostra directora van gravar a l'escola una part de l'inici de la pel·lícula.



I diumenge vam simular una manifestació que pertany a la part final del curtmetratge. Tots, grans i petits, ens ho vam passar molt bé!


dijous, 13 de febrer del 2014

Post-producció

Una de les feines que més temps s'emporta és la de post-producció. Crear el escenaris en 3D i editar-los amb les imatges reals, sonoritzar i musicar són tasques que portes un bon grapat d'hores, però el resultat és espectacular.

Com a mostra us deixem aquest video.


diumenge, 9 de febrer del 2014

Escenes en 3D

Avui hem après com podem fer que estem a qualsevol lloc que ens podem imaginar. Nomes ens cal una pantalla verda de croma, el fons que més ens agradi i molta, molta imaginació.
Algunes de les escenes de la nostra pel·lícula no seràn reals. I gràcies a Perdro Alba ens traslladarem a una gran cova amb els seus perills.
http://elretreterosa.blogspot.com.es/2014/02/sergi-cabot-magnus-castrum-la-pelicula.html
 
Aqui teniu una petita mostra de les bones estones que pasem junts divertint-nos!!

dissabte, 8 de febrer del 2014

El misteri dels templaris

Les escenes que hem gravat avui son de les més importants per entendre la història. El mapa del templaris ens fa descobrir que no sempre les llegendes son llegendes.
També és molt importat la interpretació. No només les paraules transmeten a l'espectador, l'expressió del nostre cos o de la nostra cara son igual d'importants.